alarmsystemen

Alphatronics Alphavision ML

Van der Jagt Inbraakpreventie is officieel dealer van het merk Alphatronics. Deze Nederlandse producent levert hoogwaardige beveiligings­systemen en is ISO 9001 gecertifieerd.

Met een alarmsysteem van Van der Jagt beveiligt u uw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Aan de hand van uw specifieke (woon)situatie en wensen bied ik u een beveiligingssysteem op maat: AlphaVision ML.

Bediening alarmsysteem AlphaVision ML

Het alarmsysteem kan op meerdere manieren worden bediend. Eenvoudig met pincode of sleutelhanger, en draadloos met een compacte handzender of via de app voor smartphone en tablet. Ook is het mogelijk een handige vocale ondersteuning in te schakelen tijdens de bediening.

Draadloos

Met behulp van een draadloze ontvanger kan de AlphaVision Centrale eenvoudig worden uitgebreid met draadloze detectoren, magneetcontacten, rookmelders en andere beveiligingscomponenten. Dit is ideaal voor situaties waar bekabeling niet gewenst of geen optie is. De snelle installatietijd en het voorkomen van hak- en breekwerk maken het gemak van deze draadloze apparatuur compleet..

KNX en integratie

In combinatie met een domotica systeem, kan het alarmsysteem (indien dit wordt geactiveerd) bijvoorbeeld de rolluiken laten zakken of alle lampen in de woning laten knipperen.

Altijd op de hoogte via de my­Smart­Control app

Thuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de gratis app op uw smartphone of tablet bedient u het alarmsysteem snel en eenvoudig. Ontvang direct een bericht in geval van een alarm. Vergeten in te schakelen? Geen probleem, u kunt met de app eenvoudig de status van het systeem controleren en alsnog inschakelen. De app is meertalig en beschikbaar voor iOS en Android.

LADEN