camerasystemen

Hikvision

Van der Jagt biedt diverse Hikvision HD IP-camera’s die kunnen draaien, zoomen en ook in de nacht duidelijke beelden weergeven.

Met een camerasysteem van Van der Jagt beveiligt u uw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak.

Aan de hand van uw specifieke (woon)situatie en wensen bied ik u een Hikvison camera op maat. Hikvision is de wereldwijde marktleider op gebied van camerabeveiliging. Hikvision levert kwalitatief hoogwaardige beveiligingscamera’s en loopt voorop op het gebied van IP-video-technologie. Dit merk heeft dan ook een breed assortiment IP-camera’s en NVR recorders, die zowel voor particulieren als bedrijven breed inzetbaar zijn. Oftewel, voor elke situatie is er een Hikvision camera!

Welke functies worden ondersteund door Hikvision IP-camera’s?

  • Gezichtsdetectie
  • Personentelling
  • Kentekenregistratie
  • Lijnoverschrijding
  • Object verwijdering
  • Smart tracking (alleen type PTZ)
  • Kleurenbeeld in nachtelijk situaties (alleen type Darkfighter)

Hikvision camera in combinatie met NVR recorder

Met een Hikvision NVR (Netwerk Video Recorder) is het mogelijk om camerabeelden, die de IP-camera heeft vastgelegd, op te slaan en terug te kijken. Indien er een situatie heeft voorgedaan, kunt u eenvoudig – en tot in detail – de gebeurtenis terugkijken via uw smartphone, tablet of pc. Optioneel kunt u de beelden ook bekijken via een aangesloten monitor

Altijd op de hoogte via de IVMS-4500 app

Thuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de gratis app op uw smartphone of tablet bekijkt u waar u ook bent uw camerabeelden: zowel de live als opgenomen beelden. Ook snapshots zijn eenvoudig met uw mobiel te maken. De IVMS-4500 app is meertalig en beschikbaar voor IOS en Android.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact door te bellen naar 0614340887 of stuur een mail naar info@jagtinbraakpreventie.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen op afspraak in de showroom voor een demonstratie!

LADEN