service & onderhoud

Service & Onderhoud

Om een optimale werking van uw beveiligingssysteem te garanderen, is regelmatig onderhoud van belang. Het minimaliseert de kans op onverwachte storingen en zorgt voor een langere levensduur van de installatie. Bovendien kan uw verzekering als voorwaarde stellen om uw systeem minstens één keer per jaar te laten controleren.

 

Onderhoudsovereenkomst

Bij Van der Jagt Inbraakpreventie is het daarom ook mogelijk een onderhoudsovereenkomst af te sluiten voor een vaste prijs. Tijdens het onderhoud controleren we de werking van het systeem, voeren we updates uit en bekijken we of uw beveiliging nog voldoet aan uw specifieke (woon)situatie en wensen.

Een onderhouds­­­overeen­komst is mogelijk voor:

Inbraak­beveiliging
Camera­bewaking
Inbraak­beveiliging
Wat kunt u verwachten tijdens het jaarlijks onderhoud?

•    Controle van het beveiligingssysteem (en stroomvoorziening)
•    Software update
•    Vervanging batterijen en accu’s
•    Testen en schoonmaken van bijvoorbeeld lens, recorder, sensoren en deur/raamcontacten
•    Testen sirenes en eventuele flitser
•    Advies over het functioneren van het beveiligingssysteem
•    Advies over aanpassingen of uitbreiding van het beveiligingssysteem (reparaties en/of uitbreidingen van het beveiligingssysteem vinden altijd in overleg met u plaats)

 

 

 

24 uursservice

Uiteraard staan wij ook bij calamiteiten of storingen voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u een beroep doen op onze 24 uursservice. Bij eventuele storingen of aanpassingen waarvoor wij ter plaatse moeten komen, worden geen voorrijkosten gerekend. Oftewel, geen verrassingen of kosten achteraf wanneer u gebruik maakt van onze onderhoudsovereenkomst!

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact door te bellen naar 0614340887 of stuur een mail naar info@jagtinbraakpreventie.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen op afspraak in de showroom voor een demonstratie!

LADEN