Over

18 jaar specialist

Van der Jagt Inbraakpreventie is al meer dan 18 jaar specialist in beveiligingssystemen. Gevestigd in Noordwijk en actief in heel Zuid-Holland. Bij ons kunt u terecht voor inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking. Wij leveren systemen aan zowel particulieren als VVE’s, bedrijven en instellingen.

Passie voor het vak

Door onze jarenlange ervaring en grote passie voor het beveiligingsvak staan wij erom bekend iedere opdracht van vakkundig advies te voorzien. Zo haalt u altijd het beste systeem in huis.

Eén vast aanspreekpunt

Bij Van der Jagt Inbraakpreventie heeft u één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk en efficiënt. Uw contactpersoon verzorgt het beveiligingsadvies, de montage, het testen en onderhoud van uw systeem.

Advies

Onze vakmensen geven u graag een persoonlijk advies – passend bij uw ruimte, woning of bedrijf. Wij denken met u mee en vinden voor iedere vraag of probleem een oplossing.

Van inventarisatie
tot plaatsing

We inventariseren uw terrein en plaatsen een beveiligingssysteem dat helemaal aansluit bij uw situatie. Van A tot Z blijven we betrokken.

Kwaliteit en veiligheid

We installeren uitsluitend beveiligingssystemen van gerenommeerde merken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Beveiliging op maat

Van der Jagt levert maatwerk.
Dé specialist in effectief toegangsbeheer.

Jarenlange ervaring

Onze klanten kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring en vakmanschap.

De beste service

Wij staan garant voor een vlotte service. Ook bij onderhoud en storingen staan wij voor u klaar.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact door te bellen naar 0614340887 of stuur een mail naar info@jagtinbraakpreventie.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen op afspraak in de showroom voor een demonstratie van diverse beveiligingssystemen!

Een veilig gevoel

Gegarandeerd een veilig gevoel. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Betrouwbaar

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn de basis voor een goed eindresultaat.

LADEN